Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2016 19:48 - Сатурновата дупка и рождения ден
Автор: rumenige Категория: Лични дневници   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТЕМА- САТУРНОВАТА ДУПКА ИЛИ ЗА ОПАСНОСТИТЕ, КОИТО НИ ДЕБНАТ ОКОЛО РОЖДЕНИЯ ДЕН.  ИНТЕРВЮ ДАДЕНО на 06.02.2009 г. ПО РАДИО ПРОПАГАНДА http://www.radio-propaganda.net/index.html   дадено от Ивелина Пенчева



М.А. КАКВИ ОПАСНОСТИ НИ ДЕБНАТ ОКОЛО РОЖДЕНИЯ ДЕН? ВСИЧКИ СА ЧУВАЛИ ЗА САТУРНОВА ДУПКА, НО НЕ ВСИЧКИ СА НА ЯСНО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОВА, КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА С НАС?

И.П. - Всеки от нас е усещал във времето около рождения си ден тревожните симптоми на неблагополучието. Упадък на силите, неопределеност в плановете, необяснима ипохондрия, плачливост, чести спорове с околните, нежелание да прибавим още една година. Не искаме да остаряваме. Това се случва даже с все още младите хора, недостигнали до средната критическа възраст. Забелязала съм, че човек започва да изпитва едно вътрешно безпокойство, песимизъм, неудовлетвореност от себе си и от околните, пречки и затруднения в начинанията, лични и професионални разочарования, спад в жизнения тонус, поемане на по-голям товар по грижите за родители и деца. В материално отношение - застрашена е личната собственост, случват се загуби от измами, кражби, повреждане на предмети, отнемане или проиграване на големи суми пари.  
   Рожденият ден е магически ден, тогава се прокарва мост между Земята и Небето, по който към нас се стича най-скъпия подарък- животворящата енергия на Божията любов. Затова е добре да го проведем тихо и спокойно. Да го отпразнуваме можем и после. Тишината и спокойствието създават благоприятни условия за приемането ни на този подарък от небесата. Заедно с енергията в деня на рождението си, ние получаваме и задачата си за предстоящата година до следващия рожден ден и ни се подсказва как по-най-добрия начин да решим предстоящите трудности. Изостря се интуицията ни, дори при някои хора може да се появи ясновидение. В този ден трябва да се обърнем с най-съкровените си желания към Небето, към Бога. Искам да кажа на слушателите, “ценете този уникален ден-денят на своето раждане. Отделете се от кухата суета и пиянските пирове, от всичко това само ще спечелите повече здраве и щастие.“ После вече можете да го отпразнувате както искате. Подготовката за рождения ден трябва да започне още месец преди това. В деня на рождения си ден ние получаваме енергия, която ни поддържа през цялата следваща година. Дава ни се някакъв лимит и не трябва лекомислено да го пилем наляво и надясно, което иначе води до изтощение и болести.  
   Примерно преди рождения ден всички се чувстваме слаби, изморени, по изнервени, имаме усещането, че сякаш не ни върви в нищо, депресираме се, лесно се ядосваме от дреболии. Много често точно в месеца преди рождения си ден даже се разболяваме. Добре е да знаем всичко това и когато общуваме с някой, на когото му предстои рождения ден, да не се обиждаме на неговата грубост и раздразнителност, да не вземаме нещата прекалено сериозно. После човекът сам ще се осъзнае и ще съжалява за поведението си. Универсалното правило е повече почивка. Да си представим, че Космосът ни дарява с 12 съда с жива вода. Първите три месеца не можем да си направим сметката добре и започваме да хабим тази вода, разливаме я без много да му мислим. Така постъпваме долу горе и с другите, но когато стигнем до 12-я съд вече, ние имаме ограничено количество вода и трябва да пестим. Така става и с нашата жизнена сила. Това беше изразено метафорично. Добре ще е, ако можем да излезем през това време отпуск, да оставим всички дела, повече да спим, да търсим спокойствието. Да вземаме витамини, защото в този момент имаме най-голяма нужда от тях. 
   Човек се приготвя да отпразнува с гости личния си празник и да получава подаръци, а е необходимо точно обратното- да се уединим и да се отдалечим от чуждите очи. Един месец преди и един месец след рождения ден са по-особени от поредните дванадесет месеца. Това е времето на кризите на порастването и служат не само за прибавянето на още една година към възрастта ни. Тяхното главно значение е да напомнят на рожденика за скоротечността на битието.  

М.А. ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРАВИЛА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ, ЗА ДА Е ПО-ЛЕСЕН ЖИВОТЪТ НИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД?  

И.П.- Да, има. За да преминем през Сатурновата дупка/период/ по-леко, е добре да се застраховаме, като спазваме следните правила: Да не се предприема нищо ново, нова работа или нова връзка. Трябва да се освободим от всичко старо, всичко, което ни дърпа назад, от хора, които пречат на развитието ни, от работа, която не ни носи нужното удовлетворение. Да се избягват съдбоносни решения, защото човек тогава по-лесно е депресиран и не разсъждава съвсем трезво. Когато Слънцето преминава през 12-и дом, който се активира, се засяга и 6 дом - свързан със здравето. Затова са възможни заболявания от вирусен и инфекциозен характер, а при хронични заболявания се наблюдава изострянето им.  


М.А.- Да продължим отново разговора за рождения ден. Какво друго интересно ще кажеш за нашите слушатели?  


И.П
.- На астролозите е известна една интересна закономерност за връзката с първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година. Първия ден показва събитията от първия месец, втория ден на втория месец и т.н. Бъдете внимателни в самия ден и следващите единадесет дни, които последват. Символично всеки от тях представлява един от следващите месеци.  

1-я ден- Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. И най-смелите ви постъпки тогава са оправдани и по- късно сигурно ще ви донесат успех.  

2-я ден- Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Благодарение на това вие ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности.  

3-я ден. Завържете нови познанства и връзки, намерете време за свои роднини. През този ден ще осъществите много обещаващи контакти. 

4-я ден- Посветете го на своя дом. В него да зацари мир и съгласие. Не забравяйте, че тъкмо там вие може да се спасите от всички беди, да намерите защита. Ако можете, поканете родителите си или сами ги посетете.  

5-я ден- Той ще е празник за душата. Вие ще постигнете много и ще научите нови неща. Ден за удоволствия и развлечения. Опитайте си късмета като пуснете тото фиш.  

6-я ден- Отдайте се напълно на своята работа. Може да отпразнувате рождения си ден с колеги от службата. Възможно е точно в този ден вашата упоритост да бъде забелязана от шефовете, а авторитетът ви да нарасне. Но не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите на плещите си. Иначе може да пострада здравето ви. 

7-я ден- В поведението на хората, които са около вас, вие ще се огледате като в огледало. Смело им партнирайте. 

8-я ден- Той ще покаже доколко сте щедри и способни да приемете помощ от другите. Обърнете внимание на всички възникнали конфликти и опитайте да ги разрешите без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу всички житейски несполуки поне за една година напред. 

9-я ден- Ще откриете нови качества на своята душа. Възможно е край вас да има човек, който се нуждае от утеха. Постарайте се да го успокоите. Като давате на другите, ще получите много повече.  

10-я ден- Независимо от натиска на шефовете, правете това, което смятате за правилно. Уважението ще ви бъде вързано в кърпа. Да рискувате този ден, ще е на късмет. Ще се осъществят и най -дръзките ви мечти. 

11-я ден- Най-вероятно през този ден ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори и съдбата ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общуването с приятели ще ви е от полза.  

12- я ден- Прекарайте го в самота и се опитайте да направите равносметка на изминалата година. Това ще ви помогне да постигнете най-дълбоката същност на събитията и тенденциите.  

Ако соларните ви дни не са протекли така, както сте ги планирали, не се отчайвайте. Главното е правилно да прецените обстановката и да си направите верните изводи. И ден след ден, година след година да поемете съдбата в собствените си ръце. Забелязала съм удивителни съвпадения с хора, които са решили да спазват това правило. Една дама решава да спази тези препоръки и отива на разходка в Лесопарка, да бъде далече от светската суета, на спокойствие да си прекарва рождения ден. Возила се с лодка в езерото и по време на тези събития среща случайно съученик, когото отдавна не била виждала и много му се зарадвала. После забелязала, че има някаква закономерност и през целия месец продължила да има неочаквани срещи с хора, които отдавна не е виждала и долу горе все при водни източници- при басейн, при разходка край Дунава. Втория ден прекарала с приятелката си и после през втория месец била поканена в друг град от свои приятели на гости. Друг човек ми е споделил пък, че на четвъртия ден се скарал с майка си по телефона и през четвъртия месец все така му вървяло на скандали с кого ли не. Така че всеки има правото да избере дали да плава по течението на реката на живота или да режисира 12-те дена след рождения си ден, да се огради от всичко, с което не иска да се сблъсква през годината, да моделира събитията през настоящата година. Ако искате да имате възможност да се занимавате с любими те си неща, старайте се да им посветите повече време през тези вълшебни 12 дена. Разбира се не можем напълно да се застраховаме от неприятности и задължения, но все пак до голяма степен можем да реализираме въплъщението на нашите мечти и желания за по-добър живот. Много е важно да следите и за емоционалното си състояние, защото каквото преобладава през първите 12 дена, такова ще бъде и през годината.  

Съществува и друга система за прогнозиране на събитията през всеки месец на годината. Например рожденият ви ден се падне в петък, значи, че цялата година ще бъдете под влиянието на планетата Венера и тя ще дава фон на годината като особено силно ще бъде влиянието й през първия месец след рождения ден. Тъй като след петък следва събота и нейн управител е Сатурн, то втория месец ще носи неговата характеристика. Ще бъдете повече сериозни, отговорни и дисциплинирани, но ще срещате повече ограничения и пречки, които трябва да преодолявате. Отношенията ще бъдат консервативни. Третия ден е неделя и нейн управител е Слънцето. То ще даде фон на третия месец след раждането ви. Може да се очакват радостни събития, настроението ще бъде по-ведро и весело и т.н.  

М.А. Месеците на годината са 12, а дните на седмицата са седем. Тогава как става? 

И.П.- Някои планети ще управляват по два месеца през вашата година. А управителите на планетите ще ви подскажат кое време за какво е изгодно. Например Юпитер- планетата на социалния живот управлява седмия ден след рождения ви, значи и седмия ви месец от годината. Това означава, че през него време ще можете да търсите и да намерите перспективна работа или да разширите сферата на дейността си. Този месец, който се окаже под влиянието на Луната, означава, че на проблемите на дома и семейството трябва да се окаже по-голямо внимание.  

М.А. Значи тъй като не могат всички хора да намерят или да си позволят да отидат на астролог, по този начин сами можем да си правим някакви прогнози за предстоящата година и да си създаваме сценарии, които в по-големия процент се изпълняват както разбрахме.  

И.П. - Точно така. С такава цел ги казвам на слушателите и тези, на които им представлява интерес могат да опитат. Разбира се по темата може много още да се говори и да се изчисляват различни цикли, периоди и влияния. 

М.А. - ТИ СПОМЕНА ЗА НЯКАКВИ ПОВЕРИЯ ОТНОСНО ПОДАРЪЦИТЕ. 

И.П. - Същестуват няколко лоши поверия относно рождения ден и какво да се подарява на рождениците.  

  1. Не бива да се поздравява по-рано от датата рожденика. Трябва да бъде точно на датата. 
  2. Не се препоръчва да се подарява часовник, който е един вид като включен датчик, който отмерва времето, което остава.  

Има ли някаква логика в тези поверия. Мисля, че донякъде има в първото. Сатурн е планета на точността, затова по-рано наистина не е редно да се поздравява. Само в самия ден. Колкото до второто, механическото или електронното изобретение принадлежи също на Сатурн и способства да продължи, а не да скъси живота. Ако подарите часовник на човек, който ще навършва 29, 43 или 58 години, които съответстват на циклите на Сатурн, може би даже ще бъде оценен като един от най-хубавите подаръци и ще донесе радост. Юнг е писал, че с нас стават събития, съответстващи на психологическата ни настройка. Затова, когато избирате подарък, отчитайте психиката на рожденика. Ако знае за лошите поверия, по-добре недейте. Всеки зодиакален знак реагира различно на тези неща. 

Има и други поверия, които са свързани с лунния календар и лунния месец. Ако в текущата година вашият ден на раждане се падне на 5, 11, 16 или 27 лунен ден, то считайте, че ви е провървяло през настоящата година. Ако пък попадне на 9, 15, 23 или 29 лунен ден/в някои астрологически традиции се считат за сатанински дни/, то на вас не ви е провървяло.  

М.А. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ЗАЧЕСТЯВАТ СЛУЧАИТЕ НА СМЪРТ ОКОЛО РОЖДЕНИЯ ДЕН? 

Да, за съжаление. Голяма е статистиката, която доказва това. Има и по-лошо- смъртта понякога издебва близо до рождената дата, при това не е само естествена, а може да бъде нелепа, трагична, непредсказуема. Даже ако няма пряка опасност, то към този ден трябва да подходим с внимание и разбиране към тънките насторойки на загадъчния Космос. В много случаи близо до рождения ден се промъкват съдбовни събития, които не е лесно да се преживеят. В хороскопа това е преминаването на Слънцето през ХІІ и І дом. Именно тези два дома определят трудно или леко ще преживеете своя рожден ден. Ако там са разположени някои от тежките планети като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, значи вие се отнасяте към категорията хора, които в пределите на тези два месеца-преди и след рождения ден, сте най-уязвими. Руският поет Николай Рубцов починал драматично на 19.01.1971год.-две седмици след като отбелязъл своята 35-годишнина. Неговият І дом е пренаситен с планети-Луна, Меркурий, Марс, Сатурн и Уран. Това е служило за верен признак, че има сигнал за опасност около рождения му ден. Друг пример е ранната смърт на Франц Кафка, който е роден на 3 юли 1883г, а починал на 3 юни 1924 г. от скоротечна туберколоза. В неговият ХІІ дом също има разположени няколко планети и е трябвало да очаква ударите на съдбата в месеца, предшестващ рождения му ден. Българският политик Андрей Луканов, който е роден на 26.09.1938 год., е убит на 02.10.1996 год. Съществуват множество примери за подобна участ. Така се получи даже и с българския астролог Иван Станчев, дори собствения ми баща си отиде от този свят на 21-я ден след рождения си ден. Универсалното правило е такова: за знаците, при които Асцендента/определя се от часа на раждане/ се движи бързо/Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци/, най-опасен месец е след рождения ден. За знаците, при които Асцендента се движи по-бавно/Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец/- месеца преди това. Във всеки случай през този опасен период е необходима повече предпазливост. И накрая- не се плашете: на когото каквото му е писано, не може да се избяга от съдбата! Една от техниките за предсказване на бъдещето за една година напред е направата на соларен хороскоп. Когато видим на соларната карта, че предстои нещо лошо, то съществува начин да се избегне, но не всеки може да си го позволи. Малко е скъпичък. Трябва да посрещнеш рождения си ден някъде далече от родния град, че и от страната, да отидеш достатъчно далеко в чужбина, за да се променят координатите и тогава се променят предначертаните събития, защото тази карта се прави към мястото, където ще посрещнем рождения си ден.  

М.А. ДА РАЗТОВАРИМ НАШИТЕ СЛУШАТЕЛИ С МАЛКО МУЗИКА, АКО СМЕ ГИ СТРЕСИРАЛИ И ПОСЛЕ ОТНОВО ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ. 

И.П.- Астролозите дават съвет как да изкараме правилно празника си и да сведем до минимум опасностите. Този метод е простичък. Трябва да разберем и спазим законите на 12 месечният цикъл, който започва от рождения ден и го следва. 

1-я месец от деня на раждането- това е време за активност, за търсене на новото и изява на нашето “АЗ”. 

2-я месец е предназначен за решения на материалните проблеми. Правете пари! През това време не трябва да се отказвате от делови предложения, които обещават да донесат изгода.  

3-я месец- в него трябва да се погрижите, да обърнете внимание повече на братя, сестри, ако се нуждаят от помощ. Може да заминете за кратко примерно за 2-3 дена някъде и да освежите вашите впечатления и чувства. 

4-я месец трябва да се посвети на родителите, особено ако са болни и възрастни. Всички проблеми с тях трябва да се решат до началото на петия месец.  

5-я месец
 можете да си позволите да пускате тото, да играете на лотария. Съгласно законите на астрологията е щастлив период. В това време съдбата ви може да идва насреща и затова не трябва да й обръщате гръб. Потърсете някакво зрелищно шоу, ходете на срещи, потърсете щастието в любовта. Голяма е вероятността да ви провърви.  

6-я месец е един от критическите. Следва да изпълните всички молби на тези, които са пожелали вашата помощ. Още по-добре, ако се заемете с вашето здраве било като профилактика, било като лечение. Посетете лекаря си и си направете щателни медицински изследвания.  

7-я месец е време да оставате повече време с партньора си, да му отделяте повече внимание, да се опитате да подобрите отношенията си и да ги изведете на едно по-високо ниво.  

8-я месец е критически месец, който трябва да преживеете като един кошмарен сън. Дръжте се!Той е подходящ да се обърнете и към съда, също и за зачатие. Добрите събития зависят от вас.  

9-я месец е нужно да се посвети на образованието, на пътешествията. Заемете се с повишение на квалификацията, изкарайте някакъв курс, започнете да изучавате чужд език. И обезателно посетете църква, където да се помолите за здравето на близките си и за паметта на вече починалите.  

10 месец е труден и безкраен. Не щадете силите си, старайте се да давате всичко от себе си и да довършвате започнатото. Така може да получите придвижване на вашата кариера към върха. 

11 месец 
е време на неочакваните неща. Приятелите и враговете ви може да разменят местата си. Ако промените са съкрушителни, ако рушат вашия живот, значи вие се занимавате не с каквото трябва. И ще трябва срочно да измените условията си на живот. 

12-я месец стигнахме вече. Нужно е да си починете, да забавите оборотите, да предадете в надеждни ръце важните дела и да преминете на щадящ режим. Ако не можете да го направите, значи не вървят нещата по план, съгласуван с планетите. Ако пък всичко това е възможно, то смело се подгответе за рождения си ден.


М.А. КОЛКО ТРАЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ТОЗИ САТУРНОВ ПЕРИОД? 

И.П.- За продължителността се изказват различни мнения. Някои специалисти приемат, че е 40, 45 до 52 дни преди рождения ни ден, а други, че започва двайсет дни преди рождената ни дата и продължава двайсет дни след нея. Движението на Сатурн преминава през всеки зодиакален знак по ред. Той влияе на родените в определена зодия 45 дни преди рождения им ден. През тези общо 45 мъчителни дни, потърпевшият навлиза в някаква особена обърканост, става извънредно податлив на различен вид заблуди, болести и нещастия. Този период носи названието Сатурнов период или е познат на повечето хора като Сатурнова дупка. Често в този приод човек е подложен на изпитания, създават се трудности, възникват препятствия, стават инциденти, травми, болести. Всичко това идва да накара човек да прояви повече търпение, смирение и да анализира грешките си. Ако не може да осмисли къде е бъркал, ще се повторят същите ситуации отново и отново. Сатурн е “Господар на Кармата”, планета на Съдбата, на възмездието. В хороскопа ни това е нашата ахилесова пета, принципа на сянката, за която говорят психолозите и Юнг, нашата ограничена и скрита страна в поведенческите ни модели. Слабото място в бронята ни. Позицията на Сатурн в наталната карта показва също така най-важният кармичен урок, който роденият трябва да научи в настоящото си прераждане. 

М.А. - Какво ще посъветваш нашите слушатели като завършък на този интересен разговор? 


И.П. – Искам да им кажа, следното: С всеки ден вашият живот нека става все по-добър! Вие заслужавате най-доброто в живота. Очаквайте от живота само най-хубавото и то няма да се забави, задължително ще дойде.  

image Ако последният ви рожден ден е бил в денпонеделник, значи цялата следваща година ще бъде под управлението на Луната- планетата на емоциите. Актуални теми- емоционалното състояние, майчинските чувства, отношение с майката и роднини, благоустройство на дома, семейството, битови проблеми. През цялата година ще бъдете прекалено емоционални, раними. Ще ви предстои изпитание на емоциите. Пригответе се за емоционално прегряване и преохлаждане. Всяка грижа, на която преди не сте обръщали внимание, сега ще става причина за влошаване на настроението ви. Само най- сдържаните хора са способни да владеят себе си във всякакви ситуации и да не изпитват емоционални спадове. Обаче мнозина в своята година на Луната ще реагират болезнено на критика, забележки, често ще се обиждат на околните и ще леят сълзи по най- малкия повод. Остро ще чувствате не само своите проблеми, но и проблемите на другите. Пазете нервите си и не се оставяйте на емоциите да ви ръководят в живота. Ще имате по- голяма нужда от душевни беседи, разбиране. Физическото състояние в лунната година ще зависи от водният обмен в организма и състоянието на стомашно- чревният тракт. Увеличава се желанието за млечни продукти, но и не трябва да се отказвате от тях. Енергетически млякото и млечните продукти са свързани с Луната и дават сили на организма. Полезно е често да има разтоварващи дни и да се пие повече течности. През тази година ще имате повече ярки сънища. Във всеки случай по- дългият сън ще е необходим, тъй като Луната е най- доброто лекарство срещу душевни страдания. Мнозина от хората се превръщат в тип сова т.е. предпочитат да спят през деня, а през нощта ще водят активен живот. Дори преди да не сте изпитвали влиянието на критическите лунни дни- новолуние, пълнолуние, то сега ще ги чувствате при това са възможни промени във физическото състояние, главоболие, промяна в кръвното налягане. Възможни са и промени в психическо отношение, чувство на униние и потиснатост. Ще имате желание да подобрите жилищните условия, но по правило ще бъдете пасивни, за да го осъществите. Често през лунната година възниква желание да си вземете котка, което помага да направлявате лунната енергия към прояви на грижи и нежност. Ако на ваш приятел предстои рожден ден в понеделник и няма котка, вие придобивате шанс да го ощастливите.  

image Ако вашият последен рожден ден е бил въввторник, то цялата година до следващият си рожден ден ще бъдете под влиянието на Марс- планетата на огъня, войната, скоростта и импулсивността. Гореща кръв, буйни глави. Хората често имат склонност към работа с режещи и остри инструменти, метални предмети, игли, ножици, ножове. Бъдете внимателни, защото Марс дава излишна импулсивност и води до нещастни случаи. Марс стимулира активните действия. Под негово влияние произлизат събития, не позволяващи да се лентяйства и подтикващи към незабавни действия. Ще можете по- бързо отпреди да изпълнявате всяка работа. Ще участвате в повече мероприятия и ще успеете да направите повече отколкото сте планирали. Може да се ускорят някои процеси в организма, например обмяната на веществата. Шофьорите да не си позволяват да превишават допустимата скорост по пътищата. Предпочитана музика ще бъде бързата “тежка” музика. Марс отнема повече време за действия, отколкото за мислене, затова се допускат повече грешки. Действа повече инстинкта, а разумът е на второ място. Често в годината на Марс човек усеща в себе си да гори вътрешният огън на ентусиазма, страстта и гнева, тъй като е планета и на огъня. Повече трябва да се мисли преди да се говори и действа така или иначе. Добре ще бъде да използвате Марсовата енергия за борба с трудностите, за преодоляване на препятствия. Нереализираната енергия ще провокира спорове, конфликти, междуличностни войни. Хората стават неуправляеми под въздействие на надигащият се гняв, имат склонност агресивно да доказват своята правота, да изясняват отношения, да се самоутвърждават. Ако се опитате да поговорите с човек, който е в годината на Марс, ще ви обвинят в словоблудство и инфантилност. Те не могат да търпят излишни разсъждения. Ентусиазмът и повишената дееспособност са прекрасно нещо, но може да натоварят с напрежение и човек да иска да разпусне, но това става трудно. В тази година най- ярко се проявяват мъжките качества. Даже при жените може да бъде заменено женското очарование с мъжки стил на действие. Марс зарежда с енергия и притегля към нас подобни “марсиански хора”. Сред новите познати са повече мъже и жени, но енергични, волеви и агресивни. Едно е сигурно, няма да скучаете.  

image Ако последният ви рожден ден е бил в ден сряда, то годината до следващият ви рожден ден ще бъде под покровителството на Меркурий. В неговата година няма да ви бъде студено и самотно. На рождения си ден ще получите мощен заряд енергия, с която можете да реализирате проектите си. Ще бъдете повече общителни от досега, лесно ще се запознавате с нови хора, ще създавате приятелства. Даже може да изчезнат комплексите свързани с общуването. Ще си спомните за приятелите си, които отдавна не сте виждали, а вашите приятели ще си спомнят за вас. В година на Меркурий човек чете и пише повече, става по- разговорлив. Засилва се умствената дейност, получава повече информация и се отдава на анализи. Меркурий като планета на младостта помага на човек да провежда разни действия свързани с подмладяването на душата и тялото, да се избави от излишни килограми и токсини. Ще привличате повече млади хора към себе си. Даже възрастните хора ще намерят общ език с младежта. Дядовци и баби ще започнат да разбират по- добре своите внуци и ще проявят интерес към младежките им проблеми. Хората, чиито последен рожден ден е в сряда ще предпочитат през годината лека музика, лека храна, приятни беседи, леки танци, лесните отношения, дрехи в младежки стил, по- ярки цветове, повече ще ги влече към природата. Меркурий дава подвижност и променливост. Под негово влияние човек е способен да остави това, към което е бил привързан цял живот- да продаде дом, да изхвърли стари вещи, да промени работното си място. Не трябва много да се вярва на обещанията на хората, чиито последен рожден ден се пада в сряда. Плановете, настроението, чувствата на човек в такава година се менят много. Те ще се справят с лекота с всякакъв род проблеми. От древни времена Меркурий е известен като бог на търговията и в реалната сила на това божество ще можете да се убедите. Под влиянието му ще зачестят занимания с търговия, комерческа дейност и лесно получаване на придобивки. Обаче Меркурий е хитър, а без хитрост и ловкост големи резултати няма да се постигнат. В годината на Меркурий ще имате приятни преживявания, дори физическото състояние ще се подобри. Меркурий е гръцкият Хермес- пратеника на боговете, той е посредника между Бога и обитателите на Вселената.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumenige
Категория: Лични дневници
Прочетен: 825628
Постинги: 402
Коментари: 322
Гласове: 1029
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930